De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Verbouwing in Zwolle

Een verbouwing kan uw woning een heel andere dimensie geven. Door middel van het veranderen van een aantal aspecten kunt u de woning geheel aan uw wensen laten voldoen. U hoeft dan dus niet meer op zoek naar een andere woning.

Wat kunnen we voor u verbouwen?

We kunnen iedere verbouwing voor u uitvoeren, denk bijvoorbeeld aan:

  • een badkamer verbouwing;
  • een zolderverbouwing;
  • een aanbouw;
  • of het verbouwen van uw schuur of kantoor.

Heeft u zelf uw plannen al helemaal uitgestippeld? Of wilt u juist van ons weten wat de beste opties voor de ruimte zijn? Wij gaan graag met u in gesprek om een vrijblijvende offerte op te stellen.

Complete projecten

Bij ons kunt u terecht voor het complete plaatje; wij zorgen ervoor dat uw project van A tot Z gerealiseerd wordt. Dus ook de afwerking kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Bovendien komen uit de veranderingen in uw woning vaak installatiewerkzaamheden voort en, u raadt het al, ook die pakken wij graag voor u op!