De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Restauratie werkzaamheden in Zwolle

Veel mensen zien op tegen restauratie werkzaamheden in hun woning. Soms betreft het achterstallig onderhoud waarbij u de omvang van te voren niet kunt overzien. Wacht niet te lang met het restaureren van uw dak, plafond of vloer. Want voor u het weet zit u met lekkage of rottende kozijnen, wat u nog meer hoofdzorgen oplevert.

Altijd een passende oplossing

Onze vakmannen zien elke restauratie als een uitdaging waar zo snel mogelijk een passende oplossing voor moet worden gezocht. Met materialen die passen binnen uw budget, zodat u weer met een gerust hart op de bank kunt zitten.

Alles in huis

Restauratie aan uw deuren, ramen, kozijnen, erkers, dakgoten of trappen. Ook bieden wij totaaloplossingen op maat in de regio Zwolle. Met ons vakkundig personeel geniet u snel van het resultaat. Want zeg nu zelf, niemand wil toch lang in de chaos zitten. Vertel ons wat er moet gebeuren, dan gaan wij graag voor u aan de slag. Met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding zit u bij ons altijd goed. Neem contact op met uw aannemer om te weten in welke stijlen, kleuren en accessoires wij zorgen voor restauratie van uw onderkomen. Tevens bieden wij garantie op door ons uitgevoerde klussen.