Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Allround bouwbedrijf

Bent u op zoek naar een allround en gerenommeerd bouwbedrijf in Zwolle? Op ons bedrijf kunt u bouwen! Wij bieden alle uiteenlopende diensten aan op het gebied van bouwen en verbouwen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, dat laten wij niet alleen zien door het materiaal dat wij gebruiken, maar ook door de flexibiliteit en vakmanschap van onze medewerkers. Bovendien beschikken wij over het Bouwgarant keurmerk en als zodanig worden wij periodiek gecontroleerd op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Nieuwbouw specialist

Wilt u het huis uit uw dromen laten bouwen? Of een geheel eigenzinnig kantoorpand? Wij kunnen als nieuwbouw specialist ieder project op het gebied van nieuwbouw en woningbouw van A tot Z voor u realiseren. Aan de hand van uw wensen en budget stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Als u deze heeft goedgekeurd gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag om tot een perfect eindresultaat te komen!

Overige diensten

U kunt ons naast nieuwbouw projecten natuurlijk ook inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

  • Aanbouw
  • Verbouwing
  • Renovatie
  • Onderhoud

Wilt u ons inschakelen voor een van bovenstaande diensten? Of wilt u een afspraak maken in Zwolle? Neem dan contact op met ons bouwbedrijf.