Bouwen of verbouwen?

Als u van plan bent om te gaan bouwen of verbouwen, dan bent u hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een betrouwbare aannemer. In de regio Kampen kunt u vertrouwen op de vakmannen van ons aannemersbedrijf.

Nieuwbouw

Zoekt u een aannemersbedrijf om uw eigen droomhuis of kantoorpand te bouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van tekentafel tot de afwerking: bij ons is uw nieuwbouwproject  in goede handen!

Aanbouw

Te weinig ruimte, maar geen zin of geld om te verhuizen? Of wilt u juist meerwaarde creëren voor uw woning? Dan kan een aan- of uitbouw een goed idee zijn. Denk bijvoorbeeld aan een serre of een dakkapel. Binnen de kortste keren is uw huis een stuk ruimer, lichter en bovendien meer geld waard!

Verbouwen

Om uw huis geheel af te laten stemmen op uw wensen kunt u deze verbouwen. Denk aan het renoveren of opknappen van uw badkamer, keuken, zolder of schuur: er zijn talloze mogelijkheden om uw pand overeen te laten komen met uw behoeften.

Contact met onze aannemer in Kampen

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u direct een afspraak maken met onze aannemer? Bel dan naar 038 - 799 99 60. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen via het formulier hieronder. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op over uw bouw- of verbouwplan.

Ochtend
Middag
Avond